Op 9 april 2015 hebben Stichting Leergeld Zoetermeer en Stichting EcoWare gezamenlijk hun 10-jarig bestaan gevierd.

Al 10 jaar maken beide organisaties zich sterk voor de belangen van maatschappelijke doelgroepen. De diverse gemeenten, fondsen en bedrijven die ons hierbij ondersteunen waren de genodigden op deze viering.

Vanaf 16.00 waren de eerste gasten aanwezig bij 1892 Eten & Drinken en al snel liep de theaterzaal in de oude graanschuur vol. Door een afvaardiging van de Rotaryclub Zoetermeer wordt een cheque overhandigd aan Leergeld Zoetermeer. Omstreeks 17.00 wordt vervolgens het podium gevuld door een jong talent, Khatera, gevolgd door de eerste set van het optreden van de allround band Pagaja.

De pauze vullen we met een themadiscussie over jeugdarmoede en jeugdwerkeloosheid onder leiding van Jo Weerts (Eloquenz). Het panel bestaat uit wethouder Taco Kuiper, Job Schmeitz (WGSP Zoetermeer), Marco Sikkel (Leergeld Zoetermeer) en Bas ter Burg (EcoWare).
Panel
De avond wordt afgesloten met het tweede deel van het optreden van Pagaja.

Gedurende de avond is er door Jos van Hulst (Jocre) een videoregistratie gemaakt. Deze zal binnenkort te bekijken zijn op onze website. De foto’s zijn gemaakt en ter beschikking gesteld door Stadsfotograaf Jan van Es.

Voor nu rest ons het uitspreken van dank aan alle gasten die de viering tot een gezellig en nuttig samenzijn hebben gemaakt en aan alle betrokken partijen die zich (belangeloos) hebben ingezet.

1892 PagajaeloquenzwgspJocre

Namens het volledige team van EcoWare!
teamecoware