Diensten

Inloggen / uitloggen

Inloggen / registreren voor Instanties

Meedoen

Informatie voor u

Samenwerking

Informatie voor partners en sponsors 

Contact

Al onze contact gegevens

Afspraak maken

Afspraak inplannen

Fietsen

In onze Fietsenwerkplaats worden gebruikte dames-, heren- en kinderfietsen volledig opgeknapt. Daar waar nodig worden onderdelen vervangen of gerepareerd. Alle fietsen worden gecontroleerd op veiligheid en zijn na reparatie technisch weer in prima staat. De fiets wordt goed schoongemaakt om vervolgens een plek te krijgen in onze showroom.

 

De fietsen die de werkplaats verlaten vinden hun weg naar maatschappelijke doelgroepen zoals sociale minima (Zoetermeerpas) en deelnemers aan een re-integratie traject. Hiermee wordt dan direct de drempel van vervoer weggenomen.

Een andere stichting die gebruik maakt van de fietsen is Stichting Leergeld om kinderen uit minimagezinnen van een fiets te voorzien.

 

 

 

Laptops en Pc's uitgegeven

Fietsen uitgegeven

Laatste nieuws

Stichting Ecoware start met project JO!

Stichting Ecoware start met project JO!

  JO? Ja Jongeren Online/Offline. Met het project JO, krijgen c.a. 25 Jongeren in de Gemeente Zoetermeer in 2022 tussen de 18 en de 23 jaar de kans om Online/Offline mee te doen. Zij kunnen indien zij niet beschikken over een fiets/computer of laptop deze (laten)...

Lees meer
Talenten op de werkvloer

Talenten op de werkvloer

  Vandaag leerlingen over de vloer gehad van Het Beroepscollege Zoetermeer. Wat een toppers. Zeer gedreven en geconcentreerd een fiets in elkaar gezet. #OnStage #snuffelstage #vertrouwenindetoekomst  

Lees meer

Contact

12 + 10 =

Edisonstraat 104, 2723 RR Zoetermeer

079 343 6020

info@ecoware.nl

Sponsoren