Diensten

Inloggen / uitloggen

Inloggen / registreren voor Instanties

Meedoen

Informatie voor u

Samenwerking

Informatie voor partners en sponsors 

Contact

Al onze contact gegevens

Afspraak maken

Afspraak inplannen

Samenwerking

Informatie voor partners en sponsors

Over EcoWare
Stichting EcoWare is een leerwerkbedrijf zonder financieel winstoogmerk. Wel streven wij naar maatschappelijke winst. Mensen mee laten doen dat  is ons DNA en dat doen wij al 16 jaar. Onze doelstelling voor de komende jaren is om de mens ontwikkelkant te optimaliseren, waarmee EcoWare impact heeft en het verschil maakt in het belang van de doelgroepen zodat zij zich kunnen ontwikkelen en volwaardig in onze samenleving meedoen.

Samenwerken aan werk
EcoWare werkt samen met gemeenten, het UWV en particuliere organisaties om mensen perspectief te geven in de samenleving met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij die meedoen in onze leerwerk- en werktrajecten doen werkervaring op en verkrijgen arbeidsritme en ontwikkelen hun stijl en vaardigheden.  Al onze producten staan in het teken van gebruik en hergebruik. Het verkregen eindresultaat wordt geleverd aan de doelgroepen die het in onze samenleving hard en daadwerkelijk nodig hebben.

Leerwerk en werkfittrajecten voor uw gemeente

EcoWare zet zich in om (jong) volwassenen en kinderen mee te laten doen. Als gemeente kunt een leerwerk- of werkfittraject bij ons starten door volwassen kandidaten te laten werken aan hun arbeidsvaardigheden in aanloop naar een volwaardige plek op de arbeidsmarkt. Bent u een gemeente in Zuid-Holland maak voor uw kandidaten een vrijblijvende afspraak of zij bij EcoWare aan het werk kunnen in een traject met o.a. fietstechniek en ICT.  Daarmee geeft u uw kandidaten perspectief maar creëert u ook kansen en mogelijkheden met de producten die zij afleveren.

Voor wie? 
Met de producten die wij leveren kunnen kinderen op en om school meedoen, kunnen volwassenen mobiel zijn en optimaal leren participeren in onze samenleving. Bovendien draagt u met uw opdracht bij aan de circulaire economie en het milieu. Wilt u daarover meer weten?  Neem contact met ons op.  

Donateurs
EcoWare heeft in de jaren van haar bestaan vele donateurs mogen verwelkomen. Dit zijn o.a. bedrijven die hun ICT en fietsen schenken. Na de gebruikersduur van deze materialen mag EcoWare die van een donateur in ontvangst nemen en krijgt nagenoeg alles  een tweede leven en worden de producten nog vele jaren optimaal benut en naar tevredenheid gebruikt.

Garantie
EcoWare geeft garantie op door haar geleverde producten en onze nazorg en service is optimaal. 

Wordt u donateur?
Zonder donateurs kan EcoWare mensen geen werkervaring op laten doen of de producten die voor de doelgroepen van belang zijn nodig niet gereed maken voor hergebruik. Ecoware is haar donateurs daarom ook zeer erkentelijk dat zij het maatschappelijk belang van hergebruik inzien.
Wilt u ook donateur worden en er zorg voor dragen dat al uw gebruikte materialen verantwoord en veilig worden hergebruikt met daartoe alle behorende voorwaarden en voorschriften voor u geregeld dan zullen wij u met open armen ontvangen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Afnemers

Onze afnemers zijn gemeenten en maatschappelijke organisaties zoals Leergeld, Nationaal Kinderfonds, Jeugdhulpverlening, Jeugdformaat, etc..  Deze overheden en organisaties staan in direct  verbinding met de doelgroepen die zij voorzien van het benodigdheden om mee te doen. Dat kan een computer zijn op digitaal wegwijs te zijn en aansluiting te vinden met (digitale) samenleving of een fiets om naar school het werk te gaan.

Wordt u afnemer?
Wilt u onze producten afnemen daarmee bijdragen aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt wij willen dat graag samen met hen voor u doen.  Wilt u meer weten over onze bijzondere prachtige en maatschappelijke dienstverlening? Neem gerust contact op met ons op.

 

Laptops en Pc's uitgegeven

Fietsen uitgegeven

Laatste nieuws

Stichting Ecoware start met project JO!

Stichting Ecoware start met project JO!

  JO? Ja Jongeren Online/Offline. Met het project JO, krijgen c.a. 25 Jongeren in de Gemeente Zoetermeer in 2022 tussen de 18 en de 23 jaar de kans om Online/Offline mee te doen. Zij kunnen indien zij niet beschikken over een fiets/computer of laptop deze (laten)...

Lees meer
Talenten op de werkvloer

Talenten op de werkvloer

  Vandaag leerlingen over de vloer gehad van Het Beroepscollege Zoetermeer. Wat een toppers. Zeer gedreven en geconcentreerd een fiets in elkaar gezet. #OnStage #snuffelstage #vertrouwenindetoekomst  

Lees meer

Contact

8 + 9 =

Edisonstraat 104, 2723 RR Zoetermeer

079 343 6020

info@ecoware.nl

Sponsoren