Diensten

Inloggen / uitloggen

Inloggen / registreren voor Instanties

Meedoen

Informatie voor u

Samenwerking

Informatie voor partners en sponsors 

Contact

Al onze contact gegevens

Afspraak maken

Afspraak inplannen

Ecoware start Project JO!

Wat is JO? 
Met het project Jongeren Online/Offline (JO) van EcoWare krijg jij als je tussen de 18 en 23 jaar oud bent de kans om mee te doen met een laptop/computer en/of fiets als je daarvoor geen geld hebt. Daarmee kun jij digitaal meedoen en/of overal naar toe fietsen. Zo ben jij er helemaal klaar voor om online en offline op weg te zijn.

Ben jij tussen de 18 en de 23 jaar oud en heb je geen een fiets of een refurbished laptop/computer om digitaal vaardig te zijn of geen stalen ros (fiets) om naar je nieuwe baan, studie, vrienden of familie te gaan, dan krijg jij van stichting EcoWare en de gemeente Zoetermeer hiermee de kans een laptop of computer en/of fiets aan te vragen. Daar blijft het niet bij. Ook kan je wegwijs worden gemaakt hoe je de computer of laptop kan gebruiken of je fiets kan onderhouden. Als je wilt dan kan je een paar uur lopen met met een echte fietsenmaker!  

Daarna weet jij ook hoe je een band kan plakken en zo veilig als mogelijk mee kan doen in het echte verkeer. Wil je meer weten over gebruik van je laptop/computer ook daarmee geven we je inzicht in veilig mee te doen op de digitale snelweg. Dat onderricht verzorgen we samen online met stichting YOE.   

Wat moet je daarvoor doen?

Vul onderstaand formulier in. Let op! Er kunnen 25 jongeren meedoen. Het is daarom belangrijk om het goed in te vullen en aan te tonen dat je geen inkomen hebt, maar ook echt geen computer/laptop of fiets hebt. Als jij je hebt ingeschreven (of iemand anders voor jou) nodigt onze projectbegeleider je uit voor een gesprek om samen met jou te kijken of en hoe jij het beste kan met deze middelen ondersteund kan worden.

Gegevens worden beheerd overeenkomstig onze privacyverklaring. 

 

Laptops en Pc's uitgegeven

Fietsen uitgegeven

Laatste nieuws

Stichting Ecoware start met project JO!

Stichting Ecoware start met project JO!

  JO? Ja Jongeren Online/Offline. Met het project JO, krijgen c.a. 25 Jongeren in de Gemeente Zoetermeer in 2022 tussen de 18 en de 23 jaar de kans om Online/Offline mee te doen. Zij kunnen indien zij niet beschikken over een fiets/computer of laptop deze (laten)...

Lees meer
Talenten op de werkvloer

Talenten op de werkvloer

  Vandaag leerlingen over de vloer gehad van Het Beroepscollege Zoetermeer. Wat een toppers. Zeer gedreven en geconcentreerd een fiets in elkaar gezet. #OnStage #snuffelstage #vertrouwenindetoekomst  

Lees meer

Contact

4 + 9 =

Edisonstraat 104, 2723 RR Zoetermeer

079 343 6020

info@ecoware.nl

Sponsoren