voorstel 2 - Ecoware

Versterk Zelfredzaamheid

Herbruikbare Kansen voor Iedereen

Bij EcoWare zetten we ons in om mensen in een uitkeringssituatie te helpen door ICT-apparatuur en fietsen te hergebruiken en te distribueren.

Onze Missie

Samen Sterker

Stichting EcoWare richt zich op het opzetten en onderhouden van een leerwerkbedrijf dat zich toelegt op het hergebruik van ICT-apparatuur en fietsen. Ons doel is om deze producten te verspreiden onder mensen die een uitkering ontvangen of zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Door deze inzet vergroten we hun zelfredzaamheid en verbeteren we hun welzijn.

Onze Diensten

01

Werkervaringsplaatsen

Wij bieden werkervaringsplaatsen in ICT en fietstechniek om mensen de kans te geven essentiële vaardigheden te ontwikkelen.

02

Producthergebruik

Onze focus ligt op het hergebruiken van ICT-apparatuur en fietsen, waardoor we bijdragen aan een duurzame samenleving.

03

Individuele Begeleiding

Wij bieden persoonlijke begeleiding om de kwaliteiten en mogelijkheden van elk individu optimaal te benutten.

Onze Kenmerken

Individuele Benadering

Stichting EcoWare richt zich op de unieke kwaliteiten en kansen van elk individu om succesvolle deelname aan het arbeidsproces te bevorderen.

Doelgerichte Methodologie

Onze aanpak is gericht op concrete resultaten, waarbij we werken aan het ontwikkelen van noodzakelijke basisvaardigheden.

Positieve Houding en Gedrag

We hechten veel waarde aan het ontwikkelen en verankeren van een positieve houding en gedrag als essentiële onderdelen van onze werkwijze.

Onze Werkplek

Beelden Galerij

Wat Mensen Zeggen

Dankzij Stichting EcoWare heb ik de vaardigheden en het vertrouwen ontwikkeld om weer aan het werk te gaan. Hun ondersteuning was van onschatbare waarde.

Jan de Vries

De stageplek bij EcoWare heeft me niet alleen technische kennis opgeleverd, maar ook een nieuwe kijk op mijn toekomst. Ik ben nu veel zelfverzekerder.

Maria Jansen

EcoWare heeft me geholpen om mijn vaardigheden in ICT te verbeteren en heeft me een kans gegeven om weer deel te nemen aan de maatschappij. Ik ben hen eeuwig dankbaar.

Peter van Dijk

Steun Onze Missie

Help ons om een verschil te maken in het leven van mensen die het nodig hebben. Uw steun kan ons helpen om meer mensen te bereiken en hen te voorzien van de vaardigheden en middelen die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Overweeg om te doneren, vrijwilliger te worden, of onze boodschap te verspreiden. Samen kunnen we een positieve impact maken. Laat mensen gewoon meedoen!